top of page

Shaktajoogan miniretriitti la-su 25.-26.11.2023

Kaksipäiväisen miniretriitin aikana häädät joogalla stressin, avaat kehon ja mielen sekä tasapainotat oloasi. Opit myös ayurvedisen paineluhieronnan jalon taidon, jonka avulla voit jakaa hyvää myös lähipiirillesi vaikkapa juhlapyhinä tai lahjaksi!


Shaktajooga on hemmottelevaa, kokonaisvaltaista ja meditatiivisen virkistävää. Joogaamme suoritusvapaasti antaen sinulle tilaa löytää harjoituksen hyödyt rentoutuksen kautta.


Hinta yhteensä (maksu paikan päällä): 49€ (sis. alv)


Ohjelma


Lauantai 25.11. klo 13:00-15:00

  • Lyhyt alustus shaktajoogasta (tarjolla tulsi-teetä ja naposteltavaa)

  • Paineluhierontaworkshop

  • Tasapainottava ja rentouttava joogaharjoitus

Sunnuntai 26.11. klo 14:00-16:00

  • Paineluhieronta

  • Tasapainottava ja tulevaan viikkoon virkistävä joogaharjoitus

  • Lopuksi tulsi-teetä, naposteltavaa ja juttelua joogasta


Ayurvedinen paineluhieronta on ihanan helppoa


Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka käy hellästi läpi koko systeemisi. Paineluhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Hieronta kuuluukin olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin.


Hieronta on vaivaton antaa ja vastaanottaa: hierottava makaa rentona lattialla ja hieroja painelee häntä hellästi jalkapohjilla.


Miniretriitillä saat sekä molempina päivinä hieronnan että opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa. Tässä ihanaa hyvää, jota voit jakaa milloin tahansa läheisille ja ystävillesi!


Molempina päivinä tehdään kiireetön, kaikille sopiva ja hermostoa tasapainottava joogaharjoitus. Harjoitus huipentuu autuaaseen ja virkistävään loppurentoutukseen.Hinta 49€ sisältää:

  • 2 x ayurvedinen paineluhieronta itselle sekä taidon antaa se toiselle

  • 2 x joogaharjoitus

  • Teetä ja naposteltavaa

  • Tietoa shaktajoogasta

Shaktajooga tarjoaa paljon välineitä hyvinvoinnin ylläpitämiseen niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin joogille.


Hierontaa ajatellen voit tulla yksin tai kumppanisi/ystäväsi kanssa (myös isommat lapset ovat tervetulleita, kysy lisää Meriannalta). Kaikille löytyy tarvittaessa pari kurssilta.


Varaa retriittiä varten mukavat ja joustavat vaatteet, puhtaat sukat, halutessasi muistiinpanovälineet sekä huivi/pyyhe pään alle laitettavaksi hieronnan ajaksi.Tervetuloa virkistymään ja valmistautumaan rentona loppuvuoden ihanimpaan aikaan!


Lisätiedot: Merianna Rossi merianna@shakta.fi p. 0458027000

102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page