top of page

Vinyasa Flow

Vınyasa Flow on virtaava ja dynaaminen tunti. Virtaavuus haastaa olemaan läsnä liikkeessä, omassa kehossa ja hengityksessä - tässä hetkessä.

 

Tämä harjoitus sisältää myös teemasta riippuen hengitys-, mantra ja meditaatioharjoitteita. Vinyasa Flow kannustaa kulkemaan välillä myös epämukavuusalueelle ja sopii erityisesti sinulle, kuka haluat edetä joogan asanaharjoituksessa - omassa rytmissäsi.

Kuunvalolla noudatamme 4 viikon syklejä Vinyasa Flow -tuntien teemoissa. Näin pääset sukeltamaan syvemmälle harjoitukseen ja huomaat myös oman kehityksen.

 

Tunti on avoimen tason harjoitus ja variaatioita löytyy aloittelijasta kokeneempaan joogan harjoittajaan. Ihastu virtaavaan ja läsnäolevaan liikkeeseen!

Yin Jooga

IMG_8612_edited.jpg

Yin Jooga on kiinalaiseen lääketieteeseen ja meridianioppiin perustuvaa lempeää joogaharjoitusta, joka kutsuu kiireisen elämän pyörät pysähtymään. Yin Jooga ohjaa joogia kohti oman sisäisen olotilan aistimista ja opettaa hiljaisuuden taikaa. Yiniä kutsutaankin joogan hiljaiseksi harjoitukseksi. Tämä meditatiivinen harjoitus sopii kaikille joogeille sekä palautumisesta ja itsetutkiskelusta kiinnostuneille.

Hoitava Yin yhdistää Yin Joogan pysähtyneisyyden ja energiahoidon. Tämä harjoitus tasapainottaa taatusti.

Shaktajooga

Shaktajooga on vanha traditioon perustuva joogamenetelmä, jossa opetat kehosi ja mielesi toimimaan optimaalisesti ja hyvinvointia edistävästi.
Harjoituksen myötä systeemisi alkaa ratkoa ongelmia sekä palautua ja eheytyä kuin itsestään.

 

Tunnilla tehdään rauhallinen ja kaikille sopiva rentoutumista korostava joogaharjoitus, joka häätää stressin, avaa kehon ja mielen sekä parantaa ryhtiä ja hengityselimistön toimintaa.
​Säännöllisellä harjoittelulla rentous sulautuu osaksi olemustasi myös joogamaton ulkopuolella.

 

Tervetuloa virkistymään ja löytämään koko potentiaalisi!

Ilmajooga

Ilmajoogakangas tuo upeaa uutta ulottuvuutta joogan asanaharjoitukseen! Kankaan kannattelemana tasapainot ja inversiot ovat helpompia - ja toisaalta taas kangas voi tuoda toivottua lisähaastetta mattoharjoitukseen!

Kankaan kanssa harjoittelu sopii lähtökohtaisesti kaikille, sillä harjoitusta on helppo modifioida! Jos sinulla on jokin perussaissairaus, tuki- ja liikuntaelinvaiva, joka sinua mietityttää tai olet raskaana, ota yhteyttä: namaste@joogashalakuunvalo.fi / 04578758394 ennen tunnille saapumista.

Kuunvalolta löydät erilaisia Ilmajooga -tunteja:

Lempeä Ilmajooga: Tämä Ilmajoogatunti on sinulle, kuka rakastat kankaan sisällä pötköttelyä, mutta kaipaat harjoitukseesi myös mahdollisuuden liikkeeseen ja inversioihin. Tunti on enemmän palauttava.

Ilmajooga (perustaso): Tämä Ilmajoogatunti sopii monipuolisuutta kaipaavalle, tunti sisältää sekä vahvistavia, että palatutavia elementtejä.

Dynaaminen Ilmajooga: Sinulle, kuka kaipaat vahvistavaa harjoitusta ja haastetta Ilmajoogaharjoitukseesi. Ilmajooga Flow: sinulle, kuka olet ilmajoogan kanssa jo tuttu ja kaipaat haastetta ja vaihtelua harjoitukseesi.

Ilmajooga Yin: Kuin hunajaa. Ilmajooga Yin -tunnilla kankaat lasketaan matalalle - näin mahdollistetaan monipuolisesti Yin -asanoiden toteutus. Tällä tunnilla ei tehdä voimakkaita inversioita - vaan keskittyy pysähtyneisyyteen ja lähellä lattiaa olemiseen

IMG_8632.jpg

Yin Jooga

Yinjooga: Joogan hiljaista, pysähtynyttä ja meditatiivista harjoitusta, jonka taustalla vaikuttaa vahvasti kiinalainen lääketiede meridiaanioppeineen, sekä taolainen maailmankuva. Keskiössä harjoituksessa on rentous ja jossain valvetilan ja unen välillä viipyily. Harjoitus sopii kaikille - konsultoithan kuitenkin ohjaajaa, mikäli sinulla on merkittäviä terveydellisiä haasteita tai jos olet raskaana. Näin ohjaaja osaa huomioida sinut.

Yinjooga & Äänimaljat: lempeää asanaa pitkällä äänimaljarentoutuksella

 

Hoitava Yin: Yinin kehoa ja mieltä hellivää, pysähtynyttä asanaa yhdistettynä energiahoitoon. Tämä suosikki palaa tuntikalenteriin syksyllä 2023

Dynaaminen Hatha

Dynaamnen Hatha -tunnilla vahvistetaan ja avataan kehoa. Fyysinen haastavuus asanoiden parissa vahvistaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Tunnilla edetään rauhallisessa tahdissa ja tehdään hienovaraista työskentelyä asanoiden linjauksien parissa.


Tämä tunti sopii erityisesti sinulle, joka haluat fyysisempää harjoitusta, mutta ilman vinyasa flown virtaavia siirtymiä.


Tunnin jälkeen kehossa on vahva, avoin ja linjassa oleva tunne. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen. Tunti on avoimen tason tunti.

Kundaliinijooga

Tuntiesittely tulossa pian.

IMG_8602.jpg

Astanga - ohjattu alkeisharjoitus

Tuntiesittely tulossa pian.

Varaa tuntipaikka:

Varaa tuntipaikka:

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
bottom of page