top of page

Vinyasa Flow

Vınyasa Flow on virtaava ja dynaaminen tunti. Virtaavuus haastaa olemaan läsnä liikkeessä, omassa kehossa ja hengityksessä - tässä hetkessä.

 

Tämä harjoitus sisältää myös teemasta riippuen hengitys-, mantra ja meditaatioharjoitteita. Vinyasa Flow kannustaa kulkemaan välillä myös epämukavuusalueelle ja sopii erityisesti sinulle, kuka haluat edetä joogan asanaharjoituksessa - omassa rytmissäsi.

Kuunvalolla noudatamme 4 viikon syklejä Vinyasa Flow -tuntien teemoissa. Näin pääset sukeltamaan syvemmälle harjoitukseen ja huomaat myös oman kehityksen.

 

Tunti on avoimen tason harjoitus ja variaatioita löytyy aloittelijasta kokeneempaan joogan harjoittajaan. Ihastu virtaavaan ja läsnäolevaan liikkeeseen!

Yin Jooga

IMG_8612_edited.jpg

Yin Jooga on kiinalaiseen lääketieteeseen ja meridianioppiin perustuvaa lempeää joogaharjoitusta, joka kutsuu kiireisen elämän pyörät pysähtymään. Yin Jooga ohjaa joogia kohti oman sisäisen olotilan aistimista ja opettaa hiljaisuuden taikaa. Yiniä kutsutaankin joogan hiljaiseksi harjoitukseksi. Tämä meditatiivinen harjoitus sopii kaikille joogeille sekä palautumisesta ja itsetutkiskelusta kiinnostuneille.

Hoitava Yin yhdistää Yin Joogan pysähtyneisyyden ja energiahoidon. Tämä harjoitus tasapainottaa taatusti.

Shaktajooga

Shaktajooga on vanha traditioon perustuva joogamenetelmä, jossa opetat kehosi ja mielesi toimimaan optimaalisesti ja hyvinvointia edistävästi.
Harjoituksen myötä systeemisi alkaa ratkoa ongelmia sekä palautua ja eheytyä kuin itsestään.

 

Tunnilla tehdään rauhallinen ja kaikille sopiva rentoutumista korostava joogaharjoitus, joka häätää stressin, avaa kehon ja mielen sekä parantaa ryhtiä ja hengityselimistön toimintaa.
​Säännöllisellä harjoittelulla rentous sulautuu osaksi olemustasi myös joogamaton ulkopuolella.

 

Tervetuloa virkistymään ja löytämään koko potentiaalisi!

Ilmajooga

Ilmajoogakangas tuo upeaa uutta ulottuvuutta joogan asanaharjoitukseen! Kankaan kannattelemana tasapainot ja inversiot ovat helpompia - ja toisaalta taas kangas voi tuoda toivottua lisähaastetta mattoharjoitukseen!

Kankaan kanssa harjoittelu sopii lähtökohtaisesti kaikille, sillä harjoitusta on helppo modifioida! Jos sinulla on jokin perussaissairaus, tuki- ja liikuntaelinvaiva, joka sinua mietityttää tai olet raskaana, ota yhteyttä: namaste@joogashalakuunvalo.fi / 04578758394 ennen tunnille saapumista.

Kuunvalolta löydät erilaisia Ilmajooga -tunteja:

Lempeä Ilmajooga: Tämä Ilmajoogatunti on sinulle, kuka rakastat kankaan sisällä pötköttelyä, mutta kaipaat harjoitukseesi myös mahdollisuuden liikkeeseen ja inversioihin. Tunti on enemmän palauttava.

Ilmajooga (perustaso): Tämä Ilmajoogatunti sopii monipuolisuutta kaipaavalle, tunti sisältää sekä vahvistavia, että palatutavia elementtejä.

Dynaaminen Ilmajooga: Sinulle, kuka kaipaat vahvistavaa harjoitusta ja haastetta Ilmajoogaharjoitukseesi.

Ilmajooga Yin: Kuin hunajaa. Ilmajooga Yin -tunnilla kankaat lasketaan matalalle - näin mahdollistetaan monipuolisesti Yin -asanoiden toteutus. Tällä tunnilla ei tehdä voimakkaita inversioita - vaan keskittyy pysähtyneisyyteen ja lähellä lattiaa olemiseen

IMG_8632.jpg

Yin Jooga & Äänimaljat

Yinjoogan lempeää asanaa pitkällä äänimaljarentoutuksella.

Tämä tunti on taatusti rentouttava kokonaisuus, jossa sanat näyttelevät vain sivuroolia. Tämä hiljainen Yin harjoitus on omiaan sinulle, kuka haluaisit nautiskella asanasta ja rentoutumisesta niin, että kuulet mahdollisimman vähän ohjeita.

Itse asanaharjoitus kestää noin 45 minuuttia ja 15 minuuttia on varattu äänimaljojen rentouttaville äänille. Tule rohkeasti mukaan! Tämä harjoitus sopii kaikentasoisille joogaajille!

Dynaaminen Hatha

Dynaamnen Hatha -tunnilla vahvistetaan ja avataan kehoa. Fyysinen haastavuus asanoiden parissa vahvistaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Tunnilla edetään rauhallisessa tahdissa ja tehdään hienovaraista työskentelyä asanoiden linjauksien parissa.


Tämä tunti sopii erityisesti sinulle, joka haluat fyysisempää harjoitusta, mutta ilman vinyasa flown virtaavia siirtymiä.


Tunnin jälkeen kehossa on vahva, avoin ja linjassa oleva tunne. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen. Tunti on avoimen tason tunti.

Hoitava Ääni & Meditaatio

Tämä tunti on täysin Annin (Irene Healing Sounds) luoma tunti Kuunvalolle. Tätä tuntia et löydä muualta. 


Äänimatka & Meditaatio on harmoninen ja syvärentouttava tunti. Tunnilla on vaihteleva ydinteema, jonka ympärille rakennetaan teemasta riippuen hengitysharjoituksia ja meditaatioharjoitteita täydentämään äänimaljoilla ja muilla soittimilla luotua parantavaa, tasapainottavaa ja syvärentouttavaa äänimaailmaa.


Tunnilla korostuu se itsen äärelle ja oman kehon äärelle pysähtyminen. Harjoituksen ympärille rakennettu äänimaailman taajuudet ja äänen värähtely ikäänkuin huuhtelevat kehoa, mieltä ja energiakenttää.

Meditaatio

Meditaatio tunnilla pääset todella pysähtymään ja hiljentymään - mikä on ihana ja myös todella tärkeä taito nykyisen elämänrytmimme tiimellyksessä. Tunnilla laskeudutaan hiljaisuuteen muutamien lempeiden asanoiden, ohjatun meditaation ja vielä täydessä hiljaisuudessa tapahtuvan istumameditaation kautta.


Jokainen harjoitus pidetään melko samanlaisena ilman suuria muutoksia, jolloin keho ja mieli oppivat rutiinin.


Hiljaisuus ei ole itsestäänselvyys infoähkyn, älylaitteiden ja ärsykkeiden tulvassa. Hiljaisuus ja paikallaan olo saattavat tuntua jopa tylsiltä tai ärsyttäviltä, joten ota avoin ja kiinnostunut mieli mukaan mitä hiljaisuus sinulle sanoo. Tylsyyshän tutkitusti ruokkii luovuutta.


Toivottavaa olisi jättää älylaitteet pois tunnilta (kännykät, kellot yms) ja matolle saapuessa jättää myös puhuminen pois, jotta saat kaiken mahdollisen irti hiljaisuudesta jo alkurentoutuksen alkaessa.

Varaa tuntipaikka:

Varaa tuntipaikka:

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
bottom of page