Kuunvalon 
koulutuskalenteri

Joogashala Kuunvalolla voit kulkea joogan polkua oppilaasta opettajaksi ja aina joogaopettajan erikoistumiskoulutuksiin saakka. Tarjoamme laadukasta ja sydämellä toteutettua joogan koulutusta.

Emme kuulu Yoga Alliancen piiriin, sillä emme halua olla minkään instituutin määrittelemä. Uskomme oman pitkän opettajuuden ja kokemuksemme myötä syntyneeseen käsitykseen siitä, mitä joogaopettajan todella tulee osata työtä tehdäkseen, sekä haluamme luoda uniikin koulutuskokonaisuuden, joka sisältää laajemmin osaamisalueita sekä painottaa ensisijaisesti opiskelijan omaan kasvuun kohti opettajuutta.

Kuunvalon pääkouluttajana toimii Outi-Maija Itkonen. Outi-Maija on kuunvalon perustaja, pääopettaja sekä pitkän linjan joogaopettaja ja kouluttaja. Outi-Maijan tausta fysioterapeuttina ja kehon kuormituksen valmentajana näkyy syvässä anatomisessa ymmärryksessä, jota tasapainottaa intohimo joogan maailmankuvaa ja filosofian tutkimista kohtaan. Outi-Maijan koulutuksia on kehuttu ja ylistetty ja monet oppilaat ovatkin käyneet jo useamman koulutuksen saman kouluttajan mukana.

Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat tiedot tulevista koulutuksistamme. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai haluat tiedustella tulevia koulutuksia, olethan yhteydessä meihin:

 

sähköpostitse: koulutus@joogashalakuunvalo.fi

puhelimitse: 04578758394

Yinjooga -ohjaajakoulutus 100h (30.9.2023-4.2.2023)

Tämä ohjaajakoulutus sopii niin valmiille joogaopettajille lisäkoulutukseksi, kuin myös joogan opettajuutta kohti ensi kertaa astuvalle. Koulutus kattaa lajinomaisen asanaharjoittelun perusteet, anatomiaa ja fysiologiaa, kiinalaisen lääketieteen perusteet ja taolaisen maailmankuvan perusteet.

Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet ohjata monenlaisia Yinjooga kokonaisuuksia ja ymmärrät ne perusteet, joihin tämä harjoitus nojaa.

Koulutuksen kesto 5 viikonloppua (la-su klo 9-16).

30.9.-1.10.12.2023 (Yin joogan historia ja taustat)

28-29.10.2023 ( Taolainen maailmankuva)

25.-26.11.2023 (Kiinalainen lääketiede ja meridiaanit)

6.-7-.1.2024 (Anatomia: kehon luiset variaatiot, faskiasysteemi ja Yinjoogan vaikutus kehon kudoksiin)

3.-4.2.2024 ( Meditatiivisuus harjoituksessa, tunnin koostaminen ja näytetunnit)

Kaikkien koulutusviikonloppujen yhteydessä käsitellään Yinjoogan asanapankkia, asanoiden variaatioita sekä ohjaustekniikkaa ja tilan kannattelua joogaharjoituksessa. Koulutusviikonloppujen ulkopuolella opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua, harjoituspäiväkirjan pitoa ja harjoitusohjauksia, sekä niiden reflektoimista.

Hinta: 1350€ (sis. alv 24%)

Hinta sisältää: opetus koulutuspäivissä, manuaali, pientä purtavaa koulutuspäivien aikana sekä 10kpl ohjattuja harjoituksia etänä opiskelijoiden omalla kanavalla

Kiinnostuitko koulutuksesta? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: koulutus@joogashalakuunvalo.fi

Kasvojooga - ohjaajakoulutus (20h) 20.-21.5.2023

Haluatko oppia lisää kasvojen anatomiasta ja kasvojen lihaksiston vaikutuksesta niin koko kehomme kuin myös mielemme hyvinvointiin?

Kasvojooga on upea ja moniuloitteinen asanaharjoituksen muoto, jossa pääroolissa kehon lihaksiston ja luiden sijaan onkin kasvojen lihaksisto. Moni kasvojoogaa kokeillut on hämmästellyt sen kokonaisvaltaisuutta ja moniulotteisuutta.

Nappaa työkalupakkiisi kasvojen anatomia, mausta joogatunteja kasvojoogalla tai ryhdy ohjaamaan kasvojoogaa omana lajinaan!

Koulutus toteutetaan Zoom -palvelussa ja siitä jää osallistujan käyttöön tallenne katsottavaksi 2kk ajaksi. Voit siis osallistua joko livenä tai tallenteelta. Koulutuksen jälkeen jokainen osallistuja suorittaa näytteen (15min) Koulutusryhmän sisäiselle Facebook -kanavalle tai muulle käytössäolevalle alustalle.

Koulutuksen hinta: 390€ (sis.alv 24%)

Koulutus sisältää koulutuspäivien lisäksi kattavan manuaalin, joka sisältää tärkeimmät tiedot kasvojen anatomiasta, sekä keskeisimmät kasvojoogaliikkeet.

Hae mukaan: koulutus@joogashalakuunvalo.fi

Ilmajoogan ohjaajakoulutus I - II (50h + 15h  28.1. - 23.4.2023)

Kysytty Ilmajoogan koulutus on taas täällä!

Järjestämme Ilmajoogan perustason ohjaajan koulutuksen alkuvuonna 2023 ja jatkokoulutuksen huhtikuussa 2023.

Ilmajoogan peruskoulutuksessa opit rakentamaan kattavasti tunteja lempeistä tunneista dynaamisiin. Opit myös joogan filosofian ja historian perusteet, sekä ilmajoogan kannalta keskeisimmät anatomiset asiat.

Perustason koulutus jakaantuu 3:lle viikonlopulle, jolloin sinulla on aikaa sisäistää asioita ja säännöllistää omaa ilmajoogaharjoitusta. 

Koulutus toteutetaan hybridinä, eli voit osallistua koulutukseen myös etänä.

Ilmajoogan syventävissä opinnoissa opit 2 uutta lajia: Ilmajooga Flow ja Ilmajooga Yin. Flowjooga on virtaavaa harjoitusta ja koulutuspäivässä harjoitellaan rakentamaan Flowjoogalle tyypillisiä sarjoja ja virtaavaa liikettä. Yinjooga puolestaan on hyvin maanläheistä, hidasta ja pysähtynyttä joogaa. Ilmajooga Yin -koulutuspäivässä harjoittellaan ja tutkitaan Yin -asanoita matalalle lasketun kanakaan turvallisessa kannattelussa sekä pintaraapaistaan kiinalaisen lääketieteen ja taolaisen maailmankuvan rakenteita.

Hinta:

Perustason koulutus (50h) 800€ (sis.alv24%)

Syventävät opinnot (20h) 390€ (sis.alv24%)

Yhdessä ostettuna: 1100€ (säästät 90€)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: koulutus@joogashalakuunvalo.fi