top of page

Kuunvalon 
koulutuskalenteri

Joogashala Kuunvalolla voit kulkea joogan polkua oppilaasta opettajaksi ja aina joogaopettajan erikoistumiskoulutuksiin saakka. Tarjoamme laadukasta ja sydämellä toteutettua joogan koulutusta.

Emme kuulu Yoga Alliancen piiriin, sillä emme halua olla minkään instituutin määrittelemä. Uskomme oman pitkän opettajuuden ja kokemuksemme myötä syntyneeseen käsitykseen siitä, mitä joogaopettajan todella tulee osata työtä tehdäkseen, sekä haluamme luoda uniikin koulutuskokonaisuuden, joka sisältää laajemmin osaamisalueita sekä painottaa ensisijaisesti opiskelijan omaan kasvuun kohti opettajuutta.

Kuunvalon pääkouluttajana toimii Outi-Maija Itkonen. Outi-Maija on kuunvalon perustaja, pääopettaja sekä pitkän linjan joogaopettaja ja kouluttaja. Outi-Maijan tausta fysioterapeuttina ja kehon kuormituksen valmentajana näkyy syvässä anatomisessa ymmärryksessä, jota tasapainottaa intohimo joogan maailmankuvaa ja filosofian tutkimista kohtaan. Outi-Maijan koulutuksia on kehuttu ja ylistetty ja monet oppilaat ovatkin käyneet jo useamman koulutuksen hänen mukanaan.

Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat tiedot tulevista koulutuksistamme. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai haluat tiedustella tulevia koulutuksia, olethan yhteydessä meihin:

 

sähköpostitse: koulutus@joogashalakuunvalo.fi

puhelimitse: 04578758394

Haluatko oppia lisää kasvojen anatomiasta ja kasvojen lihaksiston vaikutuksesta niin koko kehomme kuin myös mielemme hyvinvointiin?

Kasvojooga on upea ja moniuloitteinen asanaharjoituksen muoto, jossa pääroolissa kehon lihaksiston ja luiden sijaan onkin kasvojen lihaksisto. Moni kasvojoogaa kokeillut on hämmästellyt sen kokonaisvaltaisuutta ja moniulotteisuutta.

Nappaa työkalupakkiisi kasvojen anatomia, mausta joogatunteja kasvojoogalla tai ryhdy ohjaamaan kasvojoogaa omana lajinaan!

Koulutus toteutetaan Zoom -palvelussa ja siitä jää osallistujan käyttöön tallenne katsottavaksi 2kk ajaksi. Voit siis osallistua joko livenä tai tallenteelta. Koulutuksen jälkeen jokainen osallistuja suorittaa näytteen (15min) Koulutusryhmän sisäiselle Facebook -kanavalle tai muulle käytössäolevalle alustalle.

Koulutuksen hinta: 390€ (sis.alv 24%)

Koulutus sisältää koulutuspäivien lisäksi kattavan manuaalin, joka sisältää tärkeimmät tiedot kasvojen anatomiasta, sekä keskeisimmät kasvojoogaliikkeet.

Hae mukaan: koulutus@joogashalakuunvalo.fi

bottom of page