top of page

Kuunvalon uudet nettisivut ja verkkokauppa

Päivitetty: 29. marrask. 2022

Meillä on innostuneita uutisia: Kuunvalo on saanut uudet verkkosivut! Samalla olemme uusineet ajanvarausjärjestelmän ja verkkokaupan, jotka löytyvät kätevästi nettisivuilta. Uudistuksen myötä toivomme, että asiointisi on sujuvampaa ja vaivattomampaa.Uudet nettisivut - sinun Kuunvalosi yhdessä osoitteessa


Uudet nettisivut löytyvät tutusta osoitteesta joogashalakuunvalo.fi. Sivuilta löydät jäsensivut, ajanvarausjärjestelmän ja verkkokaupan.


Jäsensivuilla voit hallinnoida tuntivarauksia sekä tarkastella maksutapojasi ja hankkia sarjakortteja.


Nettisivu-uudistuksen myötä tulemme luopumaan vanhoista fyysisistä sarjakorteista, mutta vanhoja kortteja saa käyttää voimassaoloajan loppuun saakka. Tilalle tulevat uudet, digitaaliset sarja- ja kuukausikortit.


Kehitämme jäsensivuja jatkuvasti ja tulevaisuudessa tulet löytämään sieltä muiden muassa blogin ja online-joogatuntimme!


Sujuvoittaaksesi tuntivarauksiasi ja saadaksesi käyttöösi digitaaliset sarjakortit, kirjauduthan sivuille.

 

Kun rekisteröidyt verkkosivuillemme osoitteessa joogashalakuunvalo.fi, pääset kätevästi hallitsemaan tuntivarauksiasi, ostoksiasi ja jäsenyyttäsi samalla tunnuksella.


Rekisteröitymällä luot itsellesi käyttäjätilin ja sinusta tulee joogashala Kuunvalon sivuston jäsen.

Kirjaudu verkkosivuille

 1. Mene nettisivuille joogashalakuunvalo.fi.

 2. Valitse valikosta "Kirjaudu".

 3. Kirjaudu tunnuksillasi tai valitse "Rekisteröidy".

 4. Luo itsellesi tunnus seuraamalla sivuston ohjeita.

 5. Syötä sähköpostitse saamasi vahvistuskoodi. Tarvitset koodia vain kerran. Jatkossa voit kirjautua valitsemillasi tunnuksilla.

 6. Tarkista ja päivitä profiilitietosi.

 7. Ilmoittaudu tunneille ja hallinnoi varauksiasi, tarkastele ja hanki sarjakortteja ja osallistu online-tunneille!

 

Varaa tai peruuta tuntisi ja tarkista sarjakorttisi kätevästi jäsensivuilla

 1. Kirjaudu jäsensivuille. Jäsensivujen kautta pääset ilmoittautumaan tunneille, hallinnoimaan tuntivarauksiasi, näkemään maksusi ja hankkimaan sarjakortteja sekä hallinnoimaan online-joogajäsenyyttäsi.

 2. Varaa paikkasi tunneille osoitteessa joogashalakuunvalo.fi/varaa-tuntipaikka.

 3. Jos sinulla ei ole vielä sarjakorttia Kuunvaloon (näet olemassa olevat korttisi jäsensivuilta kohdasta "Jäsenyyteni"), voit hankkia kortin tuntivarauksen yhteydessä verkkokaupastamme. Voit myös valita maksuvaihtoehdoksi "kertamaksun" ja "maksa paikan päällä". Käytä tätä vaihtoehtoa, jos haluat maksaa tunnin/kortin/jäsenyyden liikuntaetuuksilla tai käteisellä. Voit jatkossakin ostaa kortit myös paikan päällä.

 4. Mikäli sinulla on voimassa oleva kortti tiedoissasi, valitse tuntia varatessa "Maksa ennakkoon" jolloin ohjelman pitäisi ehdottaa sinulle suoraan voimassa olevaa korttia. Jos et saa käytettyä korttia, valitse maksu paikan päällä ja katsotaan yhdessä.


Tutustu uusiin verkkosivuihimme rauhassa. Muista, että voit aina kääntyä meidän puoleemme, jos kaipaat neuvoja.


Palautteet, vikailmoitukset ja kysymykset netti- ja jäsensivuihin liittyen voit laittaa suoraan nettisivujen etusivun chat-boxiin, sähköpostilla namaste@joogashalakuunvalo.fi tai puhelimitse nro 04578758394.


Voit myös vain tulla paikan päälle, niin autamme sinua joogatunnin yhteydessä.


55 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page