top of page

Kuunvalon oma äppi - shala taskussasi

Joogailun lomassa olemme rakentaneet Kuunvalon ihanan oman äpin - saat shalan nyt taskuusi! Oman Kuunvalo Jooga -sovelluksen avulla löydät palvelumme ja muuta mukavaa yhdestä paikasta, jolloin asiointisi on helppoa ja sujuvaa.


Äpissä voit:

  • varata paikkasi shalan joogatunneille,

  • hankkia joogakortit,

  • katsoa online-videoita ja joogailla missä ikinä oletkin,

  • lukea jatkuvasti päivittyvää blogiamme ja sukeltaa monipuoliseen joogan maailmaan sekä

  • kysyä ja keskustella shalan opettajien sekä muiden joogien kanssa.

 

L a t a a K u u n v a l o n ä p p i

s o v e l l u s k a u p a s t a s i


Löydät äpin nimellä "Kuunvalo Jooga"

App Storesta ja Google Play -kaupasta.Kirjaudu sovellukseen sisään nettisivuillemme luomillasi tunnuksilla tai rekisteröidy uutena käyttäjänä ja koko shala palveluineen on ulottuvillasi.


Voit halutessasi lisätä käyttäjätietoihisi maksukortin ja hoitaa myös kaikki maksut Kuunvalon äpin ja/tai nettisivujemme kautta.


Siirrymme vähitellen pelkkiin digitaalisiin sarja- ja kuukausikortteihin, jolloin voit seurata maksujasi, jäsenyyttäsi ja käyntikertoja

näppärästi äpissä sekä myös kirjautumalla

nettisivuillemme.


Jäsenyyden voit lunastaa verkkokaupasta tai varauksen yhteydessä digitaalisilla maksuvälineillä (luottokortti, Klarna ja PayPal) tai jatkossakin paikan päällä kortilla, käteisellä tai liikuntaetuuksilla (Eazybreak, TYKY, ePassi, Edenred ja Smartum).


Autamme mielellämme - voit aina ottaa meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä!

 

M i t ä k a i k k e a ä p p i m a h d ol l i s t a a ?


1. Varausjärjestelmä:


Pääset varauksiin käsiksi heti sovelluksen etusivulla. Näet päivän tunnit ja voit varata paikan kätevästi.


Mikäli sinulla on järjestelmässä kortti, sovellus veloittaa käynnin automaattisesti kortilta. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa korttia, voit ostaa kortin suoraan järjestelmästä. Vanhentunutta korttia ja muita maksutapoja käyttääksesi voit valita maksuksi paikan päällä maksun.


2. Kauppa:


Löydät kaupan kahdesta kohtaa sovelluksessa.


Kauppa-välilehdeltä voit ostaa kortteja, joihin sinulla on alennuskoodi tai kortteja/kertakäyntejä lahjaksi toiselle henkilölle. Jos ostat toiselle henkilölle, kirjoita ostoskärryssä avautuvaan "muistiinpanot/notes" kohtaan vastaanottajan nimi ja yhteystiedot sekä tieto, onko kyseessä lahjakortti. Lahjakortin ollessa kyseessä sovimme kanssasi kortin toimitustavasta. Kaupasta ostetut kortit lisätään manuaalisesti jäsentilillesi kortin ostettuasi.

Jäsenyydet - välilehdeltä voit ostaa digitaalisia kortteja kertamaksusta kuukausikorttiin. Jäsenyydet -välilehdellä tehdyt ostot siirtyvät suoraan sinun jäsensivuillesi digitaalisena korttina ja käytettäväksi. Saat itse päättää kortin voimassaolon alkupäivän - eli vaikkapa se päivä, kun korttia olet aikonut ensimmäisen kerran käyttää - kätevää!


3. ONLINE Shala:


Shala on jatkossa aina mukanasi! Me haluamme tarjota joogaa matalalla kynnyksellä, joten saat säännöllisesti maksuttomia joogaharjoituksia sovelluksessasi kohdasta "Joogamaistiaisia". Tulemme säännööllisin väliajoin lisäämään välilehdelle - kyllä, ilmaista sisältöä, jotta joogan rutiinia olisi helpompi ylläpitää ja jotta sinulla on rennompi olo saapua joogatunneille tuttujen kasvojen oppiin shalalle tai online -jäsenyyden puolelle.


Löydät kattavamman valikoiman online-joogaa kohdasta "ONLINE Shala" 1.1.2023 alkaen. Kun tilaat online-kanavamme verkkokaupasta, saat pääsyoikeuden viikottain kasvavaan, ihanaan tallennepankkiimme. Tallennepankista löydät joogaa jokaiseen hetkeen, keholle, kasvoille ja mielelle. <3 Voit myös liittyä ONLINE -joogit -ryhmään, jossa saat tiedon viimeisimmistä harjoitteista, ohjaajista, tapahtumista ja pääset myös vaihtamaan ajatuksia muiden joogaajien - ja ohjaajien kanssa.


4. Tiedotuskanava ja yhteisö:


Voit halutessasi liittyä shalan omaan yhteisöön sovelluksen Groups/Ryhmät -välilehdellä. Sieltä löydät mm. "Kuunvalo Tiedotus" -ryhmän. Tämä on kuin Kuunvalon oma sisäinen sosiaalinen media. Voit jakaa sinne fiiliksiä ja palautetta tunneista sekä laajemmin ajatuksia joogasta. Tällä kanavalla julkaisemme myös yleiset tiedotteet.


Tärkeimmät tiedotteet ja julkaisut näet myös sovelluksen etusivulla.


"ONLINE -joogit" on ryhmä online -jäsenyyden lunastaneille. Voit liittyä ryhmään, kun olet online -jäsen.

 

Työskentelemme jatkuvasti äpin kehittämiseksi ja tulevaisuudessa tulet löytämään sieltä peruspalveluiden lisäksi kokonaisen joogin aarreaitan. Miltä kuulostaisi kuunkiertoon ja syklisyyteen liittyvä tietous, itsetuntemuksen lisääminen tai joogan hyötyjen sovittaminen osaksi arkea? Näihin ja moniin muihin ihaniin teemoihin tulemme sukeltamaan sekä blogissa että muissa virtuaalisissa muodoissa!


Sovelluksen käyttökieli on toistaiseksi englanti - autamme mielellämme sinua, mikäli kielimuuri tulee vastaan. Sisällöt olemme tuottaneet toki suomeksi, mutta joihinkin osiin emme ole kielen osalta päässeet vaikuttamaan - tähän kuitenkin on tulossa tulevaisuudessa muutoksia, kun saamme enemmän sovelluksen käyttäjiä suomesta ja kielikäännöksen tarve kasvaa. :)


Voit kysyä lisää äpistämme paikan päällä, äpin tai nettisivujen chatissa, sähköpostilla namaste@joogashalakuunvalo.fi tai puhelimitse nro 04578758394.
79 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page