top of page

Shaktajoogan paineluhieronta -workshop su 28.1.2024 klo 13-16

Shaktajoogan paineluhieronnan workshopissa opit upean taidon, jota voit hyödyntää koko loppuelämäsi. Voit tulla kurssille yksin tai kumppanisi/ystäväsi kanssa ja kolmen tunnin aikana opitte tämän kokonaisvaltaisen hoitomenetelmän.


Sunnuntaina 28.1.2024 klo 13-16


Hinta yhteensä (maksu paikan päällä): 49€Ayurvedinen paineluhieronta on ihanan helppoa


Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka käy hellästi läpi koko systeemisi. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta ihmisestä, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.


Paineluhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Hieronta kuuluukin olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin.


Hieronta on vaivaton antaa ja vastaanottaa: hierottava makaa rentona lattialla ja hieroja painelee häntä hellästi tietyssä järjestyksessä jalkapohjilla. Menetelmä on siitä mukava, että hierojan ei tarvitse rehkiä saadakseen riittävästi painetta aikaiseksi, vaan jaloilla painaessa painetta on helppo säädellä.


Tässä ihanaa hyvää, jota voit jakaa milloin tahansa läheisille ja ystävillesi! Workshopissa opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin.Hinta 49€ sisältää:

  • Ayurvedinen paineluhieronta itselle sekä elinikäisen taidon antaa se toiselle

  • Teetä ja naposteltavaa

  • Tietoa paineluhieronnasta, sen taustalla vaikuttavista seikoista sekä shaktajoogasta


Ota mukaan

  • mukavat ja joustavat vaatteet

  • puhtaat sukat

  • muistiinpanovälineet

  • huivi/pyyhe pään alle laitettavaksi hieronnan ajaksi


Shaktajooga on kokonaista joogaa, joka tarjoaa paljon välineitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin joogille. Shaktajoogassa riittää koettavaa ja tutkittavaa niin kehollisesti kuin älyllisestikin - kokonaisvaltaisesti.Tervetuloa oppimaan ikiaikainen taito!


Lisätiedot: Merianna Rossi merianna@shakta.fi p. 0458027000

94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page