top of page

Kuunvalon joogapolku

Jooga joustaa juuri sinun tarpeisiisi. Joogashala Kuunvalon joogapolulta voit valita mukaasi sinulle sopivat ulottuvuudet. Mitä useamman osa-alueen valitset, sitä kokonaisvaltaisemmat hyödyt saat.


 

Viikkotunnit


Kaikki lähtee säännöllisestä joogatunneilla käymisestä. Joogatunneilla opit rentoutumaan ja palautumaan. Lisäksi virkistät ja vahvistat koko keho-mieli-kokonaisuuttasi.


Vaikka joogapolkuusi ei kuuluisikaan muita osa-alueita, säännöllinen harjoitus kannattaa pitää mukana hyötyjen saavuttamiseksi.


Kuunvalo ONLINE


Joogan online-tunnit ovat oiva tapa ottaa tauko päivään ja pitää joogaharjoitus osana viikkoa silloinkin, kun et ehdi shalalle. Kun harjoitukset ovat aina saatavillasi, jooga juurtuu vaivattomammin hyödylliseksi rutiiniksi. Vähitellen huomaat, että jooga on luonnollinen osa arkeasi!


Kurssit ja tapahtumat


Kursseilla ja tapahtumissa sukelletaan erilaisiin joogaan liittyviin aiheisiin ja teemoihin. Näistä saat inspiraatiota, motivaatiota ja syvyyttä omalle joogamatkallesi!


Kuulemme mielellämme myös toiveita mahdollisista kursseista, vierailevista opettajista tai tapahtumista.


Jooga taipuu tarpeisiisi: järjestämme tilaus- ja työhyvinvointitunteja yksityis- ja työporukoille. Lue lisää.


Joogan opintopiirit


Joogasta löytyy paljon tutkittavaa ja opiskeltavaa. Voimme kokemuksesta kertoa, että joogaan syventyminen lisää ymmärrystä maailmasta ja ihmisyydestä sekä parantaa itsemyötätuntoa.


Kuunvalon blogissa kirjoitamme erilaisista joogaan liittyvistä aiheista. Blogimme on kenelle tahansa hyvä väline syventää ymmärrystä joogasta ja ulottaa joogan hyötyjä maton ulkopuolellekin.


Voit aina kysyä opettajiltamme suosituksia hyvistä teoksista ja podcasteista, joiden avulla pääset vielä syvemmälle joogan maailmaan.


Käymme mielellämme keskustelua blogin aiheista ja muustakin joogaan liittyvästä niin blogin kommenteissa, Kuunvalon omassa äpissä kuin shalallakin! Tulevaisuudessa virittelemme joogakeskusteluja ja opintopiirejä myös onlinessa, joten kannattaa pysyä kuulolla.


Hoidot


Hieronta ja energiahoidot tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Tarjoamme hoitohuoneellamme hierontaa ja reikihoitoja sekä Irene Healing Sounds -äänihoitoja. Lue lisää ja varaa hoito.


Opettajankoulutukset


Kuunvalolla voit kulkea joogan polkua oppilaasta opettajaksi aina joogaopettajan erikoistumiskoulutuksiin saakka. Opettajankoulutuksemme tarjoaa valtavasti tietoa hyvinvoinnista, onnellisuudesta, anatomiasta, joogan työkaluista (asanat, hengitys, mantrat jne.) sekä joogan opettamisesta.


Koulutuksemme painottavat ensisijaisesti opiskelijan omaa etenemistä joogapolulla kohti opettajuutta - tai muuta syvempää päämäärää.

 

Voit kysyä lisää opettajankoulutuksista ja muista Kuunvalon joogan raajojen osa-alueista nettisivujen tai äppimme chatin kautta, sähköpostilla namaste@joogashalakuunvalo.fi tai puhelimitse nro 04578758394.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page